Persoonlijk Boodschap - Praktijk Mijn Vrijheid

Mijn Vrijheid O'malle
JEZELF GRAAG ZIEN.....
is zorg dragen voor jezelf! Ingrid
Praktijk
Ga naar de inhoud

Persoonlijk Boodschap

Persoonlijke boodschap
De persoonlijke boodschap kan alleen voor uzelf aangevraagd worden.
Dit om elkaars privacy te respecteren, wat ik heel belangrijk vind.
U kunt kiezen uit een persoonlijke geschreven kaart (misschien ook mooier en persoonlijker, maar als de kaart vol is, is het klaar). Deze kaart kies ik er uit op mijn gevoel.
Of je kiest voor getypte uitvoering en dan is het klaar als het klaar is.
Ik denk nu bv. aan een A4 zijde, maar u weet dat het anders kan zijn eens ik begin, ik kies dit zelf niet. Wat vraag ik van u? Dat een persoonlijke foto doormailt, waar uw ogen goed zichtbaar zijn naar ingrid@mijnheid.be .

Dus geen zonnebril en u staat er volledig alleen op, anders kan het zijn dat er ander energieën tussenkomen in de verkregen boodschap.
U mag ook een extra foto zenden waarop u helemaal opstaat, ook alleen. Mail er ook uw roepnaam bij indien anders dan bij de boeking. Deze dienst wordt u aangeboden per post/mail.
Deze kan ook aangevraagd worden bij een coaching en dat ik ze schrijf, dus niet typ, terwijl u er bij zit.
Het tarief en werking is dan anders. Dit wordt uitgelegd waar ik het ander aanbod doe.
Tarief voor deze dienst: 30 €, dit moet voldaan worden, samen met verzending foto's naar mij persoonlijk, eer ik start aan deze persoonlijke boodschap.
U kunt deze voldoen op BE14 9733 772 2983 (melding persoonlijke boodschap en uw naam dat u hebt ingevuld iop het formulier)

Indien u de foto's nu niet kunt aanleveren, graag dan aanleveren via mail, ingrid@mijnvrijheid.be, graag altijd uw naam melden.
*Persoonlijke foto's, tekst, video's mogen niet gebruikt worden voor op eigen gebruik, waar ik niets mee te maken heb, dus nooit zonder toestemming!
www.mijnvrijheid.be
Van Dael Ingrid
Let op!
Bij (chronische) klachten raadpleeg altijd eerst een arts. Onze diensten kunnen een hulpmiddel zijn, maar nooit ter vervanging dienen van medisch personeel of medicijnen. De behandeling die u vraagt, vraagt u  tevens ook altijd op eigen risico of de gevolgen daarvan.
Praktijk
Mijn Vrijheid
Terug naar de inhoud